Bejelentkezés

*
*
Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

*
*
Kérjük olyan e-mail címet adjon meg, amit valóban használ, mert ide fogjuk küldeni a visszaigazolást a rendeléseiről.
*
*
Belépés Facebook fiókkal
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Vásárlói tájékoztató

Alapkövetelménynek tartjuk, hogy csak is kifogástalan minőségű ékszereket adjunk at a kedves ügyfeleinknek, de az ekszer atvetelekkor Onnek is javasolt meggyőződnie az ékszer állapotaról.

A divatékszerek a 151/2003-as kormányrendelet szerint nem tartós fogyasztási cikkek, így ezekre a termékekre nem vonatkozik garancia. A szavatossági igényt a vevő a vásárlási blokkal érvényesítheti.

Az ékszer nem rendeltetészszerű használatára nem tudunk szavatosságot vállalni. Ilyenek a mechanikai sérülések mint az ütődés, törés, karcolás. Fontos, hogy köves ékszerek esetén mechanikai sérülések eseten a kő kieshet. Ilyen esetben erre nem tudunk szavatosságot vállalni. Ha a kő nem mechanikai behatásra esett ki akkor vállaljuk a kicserélését. Továbbá nem tudunk szavatosságot vállalni, ha az ékszer vegyi anyagok (ide tartozik a parfüm, hajlakk, spray-ek), kozmetikumok, erős hőhatás vagy bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó viselés esetén sérülés éri.
Fontos hogy minden ékszerünket óvjuk a vegyszerektől, savas - lúgos kémhatású anyagoktól, szaunázás, szolárium, fürdés esetén vegyük le ékszerünket.

Cegünk szavatosságot vállal olyan esetben ha az ékszert érintő hiba a gyártás folyamán lépett fel.